Welkom
Ingezonden
Solidariteit "ingezonden"

Reactie op Commentaar 117: Het complot en de controlemaatschappij

Opzegging nieuwsbrief Solidariteit

Theo (Hyperactief A-P) 1

Na afgelopen avond de 117ste nieuwsbrief van Solidariteit ontvangen te hebben, was voor mij de maat vol na het lezen van deze nieuwsbrief door auteur Piet van der Lende. Waarom? Omdat ik niet gediend ben van ongenuanceerd commentaar als dit:

In mijn omgeving merk ik dat onder invloed van deze ontwikkelingen de steun voor paranoïde constructies er toeneemt. BRON: Zie link helemaal onderaan.

Of nog erger dit:

Op het internet verschijnen steeds weer nieuwe analyses in de vorm van soms technisch zeer goed in elkaar zittende films, of clips daarvan, die mensen met een minimaal inkomen gretig consumeren. BRON: Zie link helemaal onderaan.

Dit zijn maar twee van de mijns inziens zeer ongenuanceerde uitlatingen. Dat meneer van der Lende de vele duizenden pagina's (even uit mijn hoofd meer dan 16000) van de Codex Alimentarius net als de ambtenaren van het ministerie niet allemaal doorgelezen heeft, neem ik hem niet kwalijk. Wat ik de makers van de site van Solidariteit en verspreiders van deze nieuwsbrief wel kwalijk neem, is dat ze de mensen die zich wel verdiept hebben als een stel paranoïden afdoen, en daarmee ook de spiritualiteit op één hoop vegen.

Wat ik ze persoonlijk nog kwalijker neem, is dat ze een klassen term als minimaal inkomen hanteren, en daarmee de solidariteit verkwanselen, en daarmee bij mij vraagtekens oproepen aangaande hun "onafhankelijkheid"... Vele nieuwsbrieven heb ik met plezier gelezen, ik kan goed tegen onderbouwde kritiek die de geest vlijmscherp houdt, maar dit soort ononderbouwde vuilspuiterij wil ik voor niets nog niet in mijn mail hebben, ik heb dan ook bedankt voor deze vuiligheid... Groetjes v Hyperactief

P.S.: De 2 schuingedrukte stukjes en de rest van deze nieuwsbrief is te lezen op hun site via de volgende link, zie: www.solidariteit.nl/commentaren/com-117_12-4-2009.html

1 Via www.prikpagina.nl/read.php?f=2352&i=3858&t=3858 (terug)