Welkom
Ingezonden
Solidariteit "ingezonden"

Verzoek intekenen boek Lili Irani

Een ster in de spiegel

Lili Irani is een schrijfster van Iraanse herkomst. In haar boek "Een ster in de spiegel" beschrijft ze hoe ze opgroeide in een land dat gebukt gaat onder religieus fundamentalisme en hoe ze na huwelijksmigratie zonder verblijfsrecht moest zien te overleven in Nederland. Een aangrijpend en inspirerend levensverhaal dat een breed lezerspubliek verdient.

Om de uitgave van het boek mogelijk te maken is uitgeverij Amrit een actie begonnen om minimaal 300 mensen bereid te vinden om in te tekenen voor de aanschaf. De verkoopprijs bedraagt 15 euro's (305 pagina's). De voorintekenprijs bedraagt 10 euro, exclusief verzendkosten (3 euro 25).

Lili Irani

Strijdbaar en levenslustig

Irani schrijft ook columns voor de website van de organisatie Doorbraak. Uit haar stukken blijkt keer op keer dat ze zich openlijk en moedig uitspreekt tegen de onderdrukking van vrouwen, werklozen en andere armen. Zo ook tegen de maatschappelijke uitsluiting van mensen zonder verblijfsrecht.
Doorbraak steunt het initiatief om met de uitgave van haar boek de stem te laten horen van een strijdbare en levenslustige vrouw die in haar leven te hoop is gelopen tegen de macht van mannen: van haar vader en haar echtgenoot tot en met religieuze leiders en overheidsbureacraten.

Maak publicatie van "Een ster in de spiegel" mogelijk en bestel één of meerdere exemplaren. Intekenen door een email naar uitgeverij Amrit - info at amcon.nl (vermelding naam, adres en aantal exemplaren).

Voor meer informatie: www.doorbraak.eu/?p=11982