Welkom
Overgenomen
Solidariteit "overgenomen"

Olijfolie en andere producten via Sindyanna of Galileee

Fair Trade door samenwerking van Arabische en Joodse vrouwen

Assaf Adiv

Aan de vrienden van WAC-MAAN, de onafhankelijke vakorganisatie in Israël - Workers Advice Center: bevelen wij graag één van de beste olijfolie in ons land aan die nu ook in Nederland beschikbaar is. Deze olie wordt geproduceerd door onze zusterassociatie Sindyanna of Galilee die meer te bieden heeft: OLIVES & MORE.

Foto product in top 100 virgin olive oils Sindyanna importeert voedselproducten van superieure kwaliteit onder meer naar het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Verenigde Staten van Amerika en Canada en is verheugd ook Nederland op deze manier te kunnen bereiken.

In Amsterdam

Sindyanna of Galilee is een unieke 'non-profit' organisatie die geleid wordt door een team van Arabische en Joodse vrouwen in het dorp Kana. De associatie werkt van onderop aan een sociale verandering die de Israëlisch/Palestijnse samenwerking tracht te verbeteren. Zij stimuleert deze ontwikkeling door 'fair trade' en biedt Arabische vrouwen een economisch bestaan en steunt lokale Arabische kwekers.
Onze contacten in Amsterdam, Esther en Brian, staan klaar voor meer informatie en willen graag de mogelijkheden bespreken van bijvoorbeeld een aangepast cadeau, ook ter kennismaking, bij één of andere feestelijke gelegenheid voor collega-vakbondsleden, familie of vrienden.

Nadere informatie:
Esther Berger of Brian Boucher, www.olivesandmore.nl telefoon: 06 4601 12 33, 06 4675 15 40 of
Voor een direct contact in Israël: Hadas Lahav, directeur Sindyanna of Galilee in Kfar Kanna Israel (+972) 50-5848244 of
Zie ook een filmpje: youtube