Welkom
Overgenomen
Solidariteit "overgenomen"

Vakbeweging en klimaat

Succesvolle FNV-bijeenkomst over energietransitie

FNV 1

InDe FNV-bijeenkomst "Energietransitie" op 27 juni 2018 was een groot succes. We willen bij deze iedereen, de deelnemers, inleiders, moderatoren en rapporteurs, nogmaals hartelijk danken voor alle bijdragen die zijn geleverd. Hiermee kan de FNV-visie op energietransitie worden aangescherpt.

De stukken van het plenaire deel van de bijeenkomst zijn beschikbaar:

Hoe verder?

De aangescherpte visie zal 17 september 2018 worden voorgelegd aan ons Ledenparlement. Het concept hebben de deelnemers rond 25 juli ontvangen met de gelegenheid om daar nog op te reageren vóór het stuk naar het Ledenparlement gaat.

In een vragenlijst kun je je oordeel geven over de bijeenkomst en wat je eventueel nog kwijt wil aan tips en ideeën. We willen ook graag van je horen of en hoe je aangesloten wilt blijven op het thema energietransitie. We verzoeken je vriendelijk, óók als je verhinderd was, om onze vragen te beantwoorden, waarvoor alvast onze hartelijke dank nl.surveymonkey.com


1 FNV Nieuws, 6 augustus 2018, https://www.fnv.nl/over-fnv/nieuws/nieuwsarchief/2018/augustus/succesvolle-bijeenkomst-energietransitie (terug)